Moj internet dnevnik
tuleblenule
Shoutbox
10.11.2017. 19:13 :: penyebab kelamin gatal dan luka
Distributor produk de nature diskon besar besaran selama bulan november !!
10.11.2017. 20:20 :: penyebab kelamin gatal dan luka
Penyakit kelamin menyebabkan kematian
10.11.2017. 21:25 :: penyebab kelamin gatal dan luka
waspada penyakit kelamin pada wanita!!
10.11.2017. 21:39 :: GROSIRAN SOUVENIR ULANG TAHUN ANAK
0812 9038 9038 (WA), SUPPLIER MUG DI SEMARANG
10.11.2017. 21:55 :: SOUVENIR NIKAH HARGA 1000
0812 9038 9038 (WA), MUG LISTRIK MURAH
10.11.2017. 22:28 :: penyebab kelamin gatal dan luka
Fakta Obat Herbal lebih aman dari kimia!!
10.11.2017. 23:32 :: penyebab kelamin luka dan gatal
Konsultasi gratis 24jam
11.11.2017. 8:18 :: TOKO SOUVENIR MURAH DI PASAR JATINEGARA
0812 9038 9038 (WA), TOKO SOUVENIR DI DAERAH TANGERANG
11.11.2017. 9:11 :: SIPILIS PADA PRIA DAN WANITA
Sipilis Pada Pria Dan Wanita adalah penyakit menular seksual dan dapat menjadi tidak nyaman di awal dan mengancam jiwa jika tidak diobati.
11.11.2017. 11:21 :: Merk obat ambeyen di apotik umum
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
11.11.2017. 15:08 :: SOUVENIR ULTAH ANAK CIBADAK BANDUNG
0812 9038 9038 (WA), KADOUNIK STRAPYA
11.11.2017. 19:31 :: TOKO SOUVENIR ULTAH ANAK DI BEKASI
0812 9038 9038 (WA), JUAL SOUVENIR ULANG TAHUN DI MAKASSAR
12.11.2017. 4:09 :: JUAL SOUVENIR KELAHIRAN BAYI DI SURABAYA
0812 9038 9038 (WA), MESIN SABLON GELAS DIGITAL
12.11.2017. 5:07 :: TOKO SOUVENIR MURAH DI JAKARTA SELATAN
0812 9038 9038 (WA), LOGO PRINTED ENAMEL MUG
12.11.2017. 13:20 :: GELAS SOUVENIR NIKAH
0812 9038 9038 (WA), SOUVENIR MURAH DAN UNIK BANDUNG
13.11.2017. 12:34 :: Salep dan Kapsul Untuk Penyakit Dompo dan Herpes
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
14.11.2017. 5:27 :: PENYAKIT KELAMIN
Ada banyak penyakit kelamin yang sangat umum terjadi pada pria dan wanita, antara lain adalah penyakit Sipilis, Gonore, Kondiloma, Herpes dan lainnya.
14.11.2017. 17:44 :: Batuk berdarah apakah TBC
Solusi kesehatan dengan metode herbal dari denature indonesia yang sudah berpengalaman menyembuhkan berbagaimacam penyakit seperti : penyakit menural seksual, Wasir ambeien, kanker, jantung, ginjal dll. pesan sekarang di no 0821 3861 5111 atau 0877 2
14.11.2017. 18:33 :: JUAL GELAS NESCAFE
0812 9038 9038 (WA), REMOVE PRINT FROM MUG
14.11.2017. 23:47 :: GELAS ES MURAH
0812 9038 9038 (WA), PIN MURAH BANDUNG
15.11.2017. 8:46 :: SOUVENIR PERNIKAHAN YANG ADA DI BANDUNG
0812 9038 9038 (WA), GELAS KEKINIAN
15.11.2017. 11:17 :: Binjai Sumatera Utara
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
15.11.2017. 11:18 :: Banjarmasin Kalimantan Selatan
<div>Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Pr
16.11.2017. 8:03 :: penyebab kelamin gatal dan luka
Wow!! Pasien ini sembuh gara gara minum herbal ini
16.11.2017. 11:18 :: penyebab kelamin gatal dan luka
Distributor produk de nature diskon besar besaran selama bulan november !!
16.11.2017. 12:05 :: Banda Aceh Sumatera
Solusi kesehatan dengan metode herbal dari denature indonesia yang sudah berpengalaman menyembuhkan berbagaimacam penyakit seperti : penyakit menural seksual, Wasir ambeien, kanker, jantung, ginjal dll. pesan sekarang di no 0821 3861 5111 atau 0877 2
16.11.2017. 12:06 :: Banjarmasin Kalimantan Selatan
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
17.11.2017. 11:36 :: Bontang Kalimantan Timur
Solusi kesehatan dengan metode herbal dari denature indonesia yang sudah berpengalaman menyembuhkan berbagaimacam penyakit seperti : penyakit menural seksual, Wasir ambeien, kanker, jantung, ginjal dll. pesan sekarang di no 0821 3861 5111 atau 0877 2
Brojač posjeta
58768
:)
blog Layouts

Blog
subota, lipanj 2, 2007
tuleblenule opet jaše J)... ali priznajem odmah da je možda i ovaj post jedan usamljen, tko zna kad će slijedeći...prošlo je vrijeme kad sam iz želje za novim, dosade i zbog viška slobodnog vremena pisala, sad se bavim nekim drugim stvarčicama koje oduzimaju vrijeme...npr. posao i slično
 
no, rekoh idem ipak vidjeti jel moj blog još uvijek ovdje stoji, pa me začudilo otkud toliko posjeta dnevno – svaki dan! kad sam zadnji post postavila prije pola godine?
i zahvaljujući novootkrivenoj stvarčici u statistikama koja ti kazuje s kojeg su linka ljudi stigli na moj blog saznala sam: najviše je ljudi upisivalo u tražilicu iskrica, a nakon toga grupni sex i to ih je dovelo na moj blog...
 
e, sad, nije da ja pišem i tome samo, nije mi to nr.1 u životu, sve je to samo zbog jednog posta...iskrica...
 
sve mi se više čini da je freud imao pravo...sex je uzrok svega...hehe
 
a koje je sad moje mišljenje o  iskrici? Baš pročitah u novinama da se nedavno vjenčao 1000 par koji se upoznao preko iskrice...znači u moru čudaka i katastrofalnih doživljaja ima i onih lijepih, baš kao sa svime u životu – treba probrati s oprezom! ( samo je na iskrici to malo sve koncentriranije, gušće)
 
i btw...dečko kojeg sam upoznala na iskrici i ja imamo već 9 mjeseci iza sebe i hrabro brojimo i dalje
tuleblenule @ 22:31 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 11, 2007



pozvani ste svi :)

tuleblenule @ 23:08 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 10, 2006



...da vam dam nekoliko savjeta:



 - idite i vidite...
- jednodnevni izlet neće biti dovoljan da posjetite znamenitosti beča i christkindlmarkt...
- sajmova ima nekoliko, onaj ispred schonbrunna nudi najviše tradicionalnih ukrasa izrađenih ručno...
 - da biste ušli u schonbrunn morate se unaprijed najaviti i zakazati posjetu točno određeno vrijeme, pa probajte to unaprijed učiniti...



- sajmove posjetite prijepodne, jer popodne nečete od gužve sebe moć pronači a kamoli neki štand ili doći na red za punč...
 - svakako probajte neki od božićnih punčeva, a šalicu možete i zadržati...
- ako ste ljubitelj slatkoga, probajte šmarn..



 - sacher torta u najpoznatijoj bečkoj kavani slastičarni sacher, stoji oko 13 eura...ne cijela torta, kriška...
- na sajmu kriška torte dođe oko 6 eura...
-svakako predvečer prošetajte centrom grada, oko katedrale sv. stjepana...a tamo popijte i kavu ili čaj, jer malo dalje od centra nećete tako lako prinaći neku kavanu da sjednete...


tuleblenule @ 15:58 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
...a ja završila na 4. mjestu ...
...al sam bar majcu dobila ...
tuleblenule @ 15:19 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, studeni 14, 2006


malena...zauvijek u siječanju...


tuleblenule @ 23:06 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
utorak, studeni 7, 2006
bez suvišnih riječi...
glasajte za mene...
ja sam pod brojem 75....

link: http://statweb.carnet.hr/webfest2006/glasanje/




a u slobodno vrijeme pogledajte fotke na: http://www.fotozine.org/index.php?stranica=clan&uid=1667

bit će ih sve više...i više...i više...
tuleblenule @ 00:12 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, listopad 10, 2006
nema me baš na blogu, previše obaveza zadnjih dana...ništa ne stignem :)
tu i tamo objavim koju fotkicu na photoblogers.bloger.hr...nađite me tamo
kad bum opet negdje putovala, nagradim vas s par riječi
pozdrav!
tuleblenule @ 22:20 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
utorak, listopad 3, 2006











nacionalni park „risnjak“ osnovan je 1953. godine...površina mu je 64 km ²...najviši vrh mu je risnjak na 
1528 m.n.m....nacionalnim je parkom proglašen zbog iznimne bioraznolikosti na vrlo maloj površini... 
od nedavno se unutar granica parka ugurao i izvor rijeke kupe... stanovnici parka koji se ponekad i previše približe ljudima su vepar, vuk i  medvjed dok su risevi i divlje mačke vrlo sramežljivi... 


želite li lagano prošetati i upoznati ono najzanimljivije unutar šumskog svijeta parka, preporučam poučnu 
stazu „leska“ koja počinje i završava kod upravne zgrade do koje se dolazi iz crnog luga...


opremljeni primjereno za boravak u gorskom kotaru, popnite se do schlosserovog doma  od kojega još 
ima tek 15-tak minuta do vrha risnjaka...


želite li vidjeti nešto drugačije, spokojno i divlje romantično auto ostavite u selu razloge i spustite se do 
izvora kupe...


 

tuleblenule @ 23:10 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 27, 2006





tuleblenule @ 10:58 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, rujan 22, 2006
ludnica ovih dana...
ne stignem na bloger...
lijepo je biti doma...
idem na more...
vratim se brzo s novim fotkama...
dobila sam posao...
tuleblenule @ 21:49 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 17, 2006






tuleblenule @ 12:09 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, rujan 16, 2006





igra



tuleblenule @ 19:12 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, rujan 15, 2006
evo me doma...
sretno doputovala...
i s viskom prtljage me pustili u avion...
moram ponovo nauciti upotrebljavati č, ć, ž, đ, š na tipkovnici...
kompjuter nije radio...
sad radi, ali je jako glasan...sta sad?
vidjela drustvo...
neke nove ljude upoznala...
igrala se s Geom...
nasla posao...
vidjela svoje izviđače...
bit ce vijesti...bit ce fotki...ne brinite...

puse...
tuleblenule @ 23:01 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
subota, rujan 9, 2006
sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...

vracam se doma...
bilo je krasno...zanimljivo...neponovljivo...novo...zastrasujuce...prepuno iskustva...otkrivajuce...preispitujuce...slobodno...
ali bilo je i malkice predugo...
samo lijepe uspomene nosim doma...one ruzne ( kojih sapravo bas i nema nesto puno) ostavljam ovdje...i tako imam previse prtljage :)

sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...sretna...


tuleblenule @ 16:55 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, rujan 8, 2006

jos malo slika...neko vrijeme cu morati smiriti pustolovku u sebi i skrasiti se u zg... pa evo jos par fotkica !



proizvodnja skotskog kilta



skotska - jezera i planine



jos jedan simbol skotske - "hairy coo"



bath - pogled s rimskih kupelji, jedinog izvora vruce vode u britaniji, na katedralu



brighton - jedan od najljepsih pier tj. molova u britaniji...u britaniji ih ima oko 80, a u ostatku svijeta samo 3!



rochester - dickensov festival

tuleblenule @ 18:59 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 7, 2006
ni sama nisam sigurna da li ne znam o cemu bi pisla ovih dana ili se previse toga kovitla u mojim mislima, pa ne mogu odluciti otkud da krenem...

mozda samo ukratko?

ovo je zadnji cetvrtak...
kako je moguce jedan dan biti na dnu dna, a drugi dan na vrhu vrha?
ljeto je proslo, slijedi jos jedna duga, preduga zima...
sto me ceka kad se vratim?
pesica me ceka :)
sto jos? 
posao? ...sumnjam...
razocaranje ili radovanje?
mrzim nepotpisanu poruku s nepoznatog broja: bok, sjecas se mene?
kad bi bilo nesto za sjecanje vjerojatno broj ne bi bio nepoznat...da li?
nova prijateljstva...tko zna?
nadam se...
indigo?
moram provjeriti...

ma...ima jos, ali rekla sam ukratko...
tuleblenule @ 15:01 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
utorak, rujan 5, 2006



kokopas



krokiga



tigromed

kod buraza na blogu imate jos slikica



tuleblenule @ 16:46 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 4, 2006



prvi pogled na tu hrpu kamenja iz busa...


stonehenge je izgraden u tri faze...
u prvoj fazi (3100 g prije krista) iskopan je kruzni jarak, te razni humci i jame ispunjene kredom...u jarcima su pronadeni ostaci  ljudskih kostiju, ali se smatra da ta mjesta nisu sluzila za ukop, vec vjerojatno za razne duhovneceremonije..stonhenge je napusten i netaknut bio vise od 1000 godina...




u drugoj fazi ( oko 2150 g prije krista) 82 kamena ( bluestones)  transportirana su sa preseli mountains ( danasnji wales)...mjesta  koje je od stonhengea udaljeno oko 350 km...neki od tih kamena teski  su 4 tone, a vazno je napomenuti da u to vrijeme nije jos bio  izumljen kotac... to je kamenje podignuto i formirano u dupli krug,  ne potpuno zatvoren...( kao 2 slova C, jedno unutar  drugog)...takoder u to doba...postavljeno je jos nekoliko kamenja u  okolici i poceta je izgradnja "avenije" siroke staze koja je  stonhenge povezivala sa nekim drugim slicnim mjestima, a poravnata je sa ljetnim solsticijem...





u trecoj fazi ( 2000 g prije krista) na lokaciju su dovezeni sarsen  stones, iz danasnjeg aveburya, mjesta udeljanog oko 35 km... najtezi  od tih kamena tezi 50 tona... to je kamenje postavljeno tako da cini  vanjski krug, sa neprekinutim redom kamenja polegnutih na okomito  postavljeno kamenje...unutar tog kruga, a izmedu onih manjeih vec  prije spomenutih bluestones, podignuto je 5 parova okomitih kamena s  jednim vodoravnim na njima, tvoreci oblik potkove... 





u zavrsnoj fazi( oko 1500 g prije krista) bluestones su ponovo  rasporedeni u oblik potkove i krug koji je i danas vidljiv...



iako sa danasnjom tehnologijom nije problem otkriti starost ovog mjesta, ostaje nam samo da nagadamo koja je bila njena svrha... sigurno je samo da je kamenje poravnato sa zimskim i ljetnim solsticijem te da sa druidima koji su na scenu stupili mnogo stoljeca kasnije, nema nikakve veze...



tuleblenule @ 17:19 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
subota, rujan 2, 2006









tuleblenule @ 15:44 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare



tuleblenule @ 15:41 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare